
Urządzenia i Akcesoria
Trenzas de avellana
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
15 unidades
Składniki
Relleno
-
de avellanas crudas200 g
-
de azúcar moreno100 g
-
de nata (35% de grasa)90 g
-
de canela molida¼ de cucharadita
Masa
-
de leche220 g
-
de azúcar20 g
-
huevos2
-
de levadura prensada fresca25 g
-
de harina de fuerza500 g
-
de sal1 pellizco
-
harina
-
de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)150 g
Glaseado
-
de azúcar glas80 g
-
de agua15 g
-
de zumo de limón1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
369 kcal /
1543 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bollería casera
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania