
Urządzenia i Akcesoria
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 raciones
Składniki
Masa choux
-
de leche90 g
-
de agua100 g
-
de mantequilla75 g
-
de sal1 pellizco
-
de azúcar½ cucharadita
-
de harina de repostería120 g
-
huevos3
-
de granillo de almendra cruda2 - 3 cucharadas
Muselina de praliné de almendra
-
de azúcar150 g
-
de agua10 g
-
de almendras crudas sin piel50 g
-
de leche250 g
-
de maicena30 g
-
huevo1
-
yema de huevo1
-
de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)150 g
Montaje
-
de azúcar glas para espolvorear1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
374 kcal /
1564 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Sód
64.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania