Caracolas con fruta escarchada y pasas

Caracolas con fruta escarchada y pasas

4.1 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 unidades

Składniki

Masa de levadura hojaldrada
  • de harina de fuerza
    250 g
  • de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    50 g
  • de agua fría del frigorífico
    320 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de mantequilla fría
    250 g
Formado de caracolas con frutos secos
  • de crema pastelera
    250 g
  • de pasas sin semillas
    50 g
  • de arándanos rojos deshidratados
    50 g
  • de granillo de almendra cruda
    50 g
  • huevo batido para pintar
    1

Wartości odżywcze na 24 unidades

Kalorie 4872 kcal / 20328 kJ
Białko 85.7 g
Tłuszcz 262.3 g
Węglowodany 541 g
Błonnik 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...