
Urządzenia i Akcesoria
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 raciones
Składniki
-
de nata (35% de grasa)600 g
-
hojas de gelatina3
-
de azúcar100 g
-
de leche entera100 g
-
yemas de huevo3
-
de azúcar vainillado1 cucharadita
-
de chocolate con leche en trozos100 g
-
de cacao puro en polvo20 g
Salsa de toffee al café
-
de azúcar moreno100 g
-
de café soluble1 cucharadita
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de mantequilla60 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
562 kcal /
2348 kJ
Białko
4.88 g
Tłuszcz
42.87 g
Węglowodany
39.06 g
Błonnik
11.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania