Wersje kompatybilne
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 20 g de cacao puro en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de café soluble
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2348 kJ / 562 kcal
- Białko
- 4.88 g
- Węglowodany
- 39.06 g
- Tłuszcz
- 42.87 g
- Błonnik
- 11.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema catalana de chocolate
40min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15 min.
Postre cuatro capas
4h 10min
Chocolate vienés
20min
Florentinos
1h 15min
Tiramisú
5h 20 min.
Pasteles de chocolate y vainilla
11 godz.
Bombón helado de chocolate
5h
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Soufflé de nueces
1h 15min
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Tarta de moka
1h 30min