Reis-Thunfisch-Salat

Reis-Thunfisch-Salat

4.5 146 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Langkornreis
    120 g
  • neutrales Öl
    1 TL
  • Thunfisch, in Lake (200 g)
    1 Dose
  • Perlzwiebeln aus dem Glas
    100 g
  • rote Paprika in Stücken
    1
  • Mayonnaise leicht, 4,8 % Fett
    150 g
  • Kapern mit Flüssigkeit (35 g)
    1 Glas
  • Zitronenschale gerieben
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 261 kcal / 1090 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...