Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 200 g Langkornreis
- 800 g Salatgurken
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Crème légère, 15 % Fett
- 300 g geräucherte Putenbrust, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1240 kJ / 298 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Nudel-Porree-Topf
25 min
Zucchini-Reis-Topf
45 min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 min
Gefüllte Zwiebeln mit Schinken und Kartoffeln
1h
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Hähnchen mit Möhren, Reis und Dillsauce
1h
Fisch-Tomaten-Spieße mit Kartoffeln und Paprikasauce
1h
Pesto-Hähnchen
1h
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 godz. 45 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1h 15min