Lombarda salteada con ajo y jamón

Lombarda salteada con ajo y jamón

4.7 326 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • dientes de ajo
    2
  • de jamón serrano en dados
    100 g
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de sal
    1 pellizco
  • pimienta molida
    1 pellizco
  • de vinagre
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 244.5 kcal / 1022.5 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...