Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
lub 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2113 kJ / 506 kcal
- Białko
- 32.24 g
- Węglowodany
- 34.41 g
- Tłuszcz
- 26.55 g
- Błonnik
- 9.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Judías blancas a la hortelana
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Guiso marinero
1h 20min
Garbanzos con almejas para dos
50min