Alubias con bacalao

Alubias con bacalao

4.6 333 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de pimiento rojo
  • 50 g de pimiento verde
  • 100 g de cebolla
  • 50 g de tomate triturado en conserva
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
    1 cucharada de pimentón dulce
  • 400 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 400 g de lomos de bacalao desalado
  • 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas (2 botes)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 506 kcal / 2113 kJ
Białko 32.24 g
Tłuszcz 26.55 g
Węglowodany 34.41 g
Błonnik 9.83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...