Caldero santapolero

Caldero santapolero

4.7 620 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 5 dientes de ajo
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharadita de sal
  • 800 g de caldo de pescado
  • 200 g de arroz de grano redondo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.2 g
Kalorie 1448 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...