Salteado de alcachofas, gambas y angulas de surimi

Salteado de alcachofas, gambas y angulas de surimi

4.6 286 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 250 g de alcachofas congeladas en cuartos
  • 300 g de gambas crudas peladas
  • 150 g de angulas de surimi
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • ½ guindilla seca (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.57 g
Kalorie 1205 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 23.65 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 6.32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...