Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón

Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón

4.7 417 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 90 - 100 g de jamón curado en dados
  • 1 - 2 cucharaditas de pimentón
  • 100 g de vino blanco
  • 500 g de guisantes congelados
  • 600 g de lomos de salmón fresco (aprox. 4 lomos)
  • 1 pellizco de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 pellizcos de eneldo seco
  • 2 - 3 chorritos de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 769.5 mg
Białko 46 g
Kalorie 1603 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...