
Urządzenia i Akcesoria
Risotto aux épinards et crème au safran
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
La crème safran
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.200 g
-
de safran (0,2 g / unité)2 doses
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Le risotto aux épinards
-
d'oignon coupé en deux90 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli400 g
-
d'épinards frais détaillés en lanières200 g
-
d'eau850 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
515 kcal /
2146 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Doux risottos
10 Przepisów
Francja
Francja