![Cake au miel, romarin et gorgonzola Cake au miel, romarin et gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/433AAC17-F78B-4D9A-BC3C-C3B1F3BDC1FE/Derivates/0F918BE4-248F-4E4C-BF61-F7B3C5F350CA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 20 g de miel liquide
- 130 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 150 g de gorgonzola, détaillé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1944 kJ / 462 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 Min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 Std. 30 Min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 Min
Cake chèvre et noix
50 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Cake au camembert et à la poire
1 Std. 5 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min