Cake au miel, romarin et gorgonzola

Cake au miel, romarin et gorgonzola

4.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • œufs
    3
  • de romarin frais effeuillées
    2 branches
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de lait
    160 g
  • de miel liquide
    20 g
  • de beurre et un peu pour le moule
    130 g
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de gorgonzola détaillé en dés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462 kcal / 1944 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...