Cake au miel, romarin et gorgonzola

Cake au miel, romarin et gorgonzola

4.4 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 3 œufs
  • 2 branches de romarin frais effeuillées
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 160 g de lait
  • 20 g de miel liquide
  • 130 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 150 g de gorgonzola détaillé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1944 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...