Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 30 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1341 kJ / 322 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Fondue de poireau orange et cumin
30min
Champignons farcis
45min
Courgettes à la menthe
30min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Carottes à l'orange et au cumin
40min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Gratin de poireaux à l'orange
1 Std.
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Flan d'aubergine
1 Std.
Carottes au cumin
35min