Gratin de fenouil

Gratin de fenouil

3.3 42 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de bulbe de fenouil coupé en morceaux
  • 250 g de lait
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 œufs
  • 100 g de crème liquide légère
  • 30 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.8 g
Kalorie 1341 kJ / 322 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...