Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
2184 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min