Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
TM5 TM6

Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem

4.2 (268 ocen)

Składniki

  • 100 g twarogu koziego, kanapkowego
  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 - 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 100 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
  • 6 łyżek oliwy z oliwek
  • 300 g batatów, pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 100 g cukinii, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 100 - 150 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 1 łyżeczka soli
  • 7 jajek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1593.1 kJ / 380.5 kcal
Białko
15.7 g
Węglowodany
22.3 g
Tłuszcz
106.3 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy