Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem

Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem

4.2 299 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • 100 g twarogu koziego kanapkowego
  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 - 15 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
  • 6 łyżek oliwy z oliwek
  • 300 g batatów pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 100 g cukinii pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 100 - 150 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 1 łyżeczka soli
  • 7 jajek

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 15.7 g
Kalorie 1593.1 kJ / 380.5 kcal
Tłuszcz 106.3 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...