
Urządzenia i Akcesoria
Soupe à la farine de maïs au thon frais (Xerém)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de thon frais sans peau ni arêtes, détaillé en cubes (3 cm)400 g
-
de sel1 ½ c. à café
-
de piment pili-pili déshydraté en poudre½ c. à café
-
de farine de maïs, mouture grossière250 g
-
d'oignons coupés en morceaux200 g
-
de saindoux30 g
-
de lait de coco800 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
802 kcal /
3355.5 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Afrique
10 Przepisów
Francja
Francja