Soupe à la farine de maïs au thon frais (Xerém)

Soupe à la farine de maïs au thon frais (Xerém)

3.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de thon frais sans peau ni arêtes, détaillé en cubes (3 cm)
    400 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de piment pili-pili déshydraté en poudre
    ½ c. à café
  • de farine de maïs, mouture grossière
    250 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    200 g
  • de saindoux
    30 g
  • de lait de coco
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 802 kcal / 3355.5 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...