Xerém (bouillie de maïs) au thon frais

Xerém (bouillie de maïs) au thon frais

3.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de thon frais sans peau ni arêtes, détaillé en cubes (3 cm)
  • ½ c. à café de piment pili-pili déshydraté en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 250 g de farine de maïs mouture grossière
  • 200 g d'oignons coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 800 g de lait de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 3355.5 kJ / 802 kcal
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...