Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'ail
- 50 g de coriandre fraîche
- 50 g d'huile d'olive, un peu pour huiler et 1 filet pour le bouillon
- 6 œufs
- 1500 g d'eau
- 500 g de morue dessalée, sans peau, désarêtée et coupée en morceaux
- 100 g de poivron vert, coupé en lanières
- 300 g de pain, coupé en fines lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719.2 kJ / 409.8 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Soupe façon couscous
40 Min
Le chiard aux poutines
1h 35min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Tarte aux pacanes au bourbon en croûte de roulés à la cannelle
2h 5min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Soupe à la réglisse
15min
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1h 15min
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1 Std. 10 Min
Soupe complète haricots verts, lentilles corail, porc et épices
1 Std.