Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)

Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    4
  • de sel
    1 c. à café
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de filets de mérou (4-6 filets)
    800 g
  • de farine de manioc
    200 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    240 g
  • de tomates coupées en morceaux
    450 g
  • d'huile de palme
    40 g
  • d'eau
    800 g
  • de morue salée trempée et égouttée
    200 g
  • de patates douces coupées en rondelles
    400 g
  • de manioc coupé en rondelles
    400 g
  • bananes (240 g env.), coupées en rondelles
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 642 kcal / 2686.2 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 119 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...