![Gnocchi de pois chiches à la bolognaise Gnocchi de pois chiches à la bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30C38089-50AE-42BE-80ED-F88B55AF3607/Derivates/1c3e417a-9a60-4480-b2fe-bfad8e071fbd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en rondelles (2-3 mm)
- 200 g de farine de pois chiche, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de fécule de maïs
- 1 œuf
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 1 boîte de sauce bolognaise en conserve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Białko
- 37.3 g
- Węglowodany
- 88.7 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
2 godz.
Fricadelles véganes aux pois verts
20 dk
Gnocchi aux orties
1ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Falafels
24 godz.
Hamburger sans gluten
1 godz. 30 min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 Min
Cakes salés à l'okara d'amande
12 godz. 45 min
Blinis sans gluten
2 godz.
Millas
1 Std.
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Polenta aux olives
45 Min