Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain pide (pain turc)
2h
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Pains aux quatre fromages
45 Min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 Std.