![Pains à l'aneth et à la feta Pains à l'aneth et à la feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2330202E-E60B-4893-A4AF-25269F20552A/Derivates/86459758-CD32-4C94-89D8-7B7DF920B63B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Olivettes
1h 45 min
Manaïches au zaatar
2h
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45 min
Pains turcs
2h 15min
Pains de seigle plat
1h 30min
Pains de seigle à la banane
1h 45 min
Poichichade
10min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain farci à la mozzarella
45min
Ficelle apéro oignon-olive
3 godz.