Pains à l'aneth et à la feta

Pains à l'aneth et à la feta

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pièces

Składniki

  • 20 g d'aneth frais équeuté
  • 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
  • 150 g d'eau
  • 100 g d'huile d'olive et un peu pour le papier cuisson
  • 350 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de feta coupée en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...