
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto z serem ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porcji
Składniki
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek15 g
-
mąki pszennej300 g
-
masła pokrojonego na kawałki100 g
-
cukru250 g
-
proszku do pieczenia3 łyżeczki
-
soli1 szczypta
-
jajka3
-
mleka50 g
-
sera ricotta300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294.1 kcal /
1231.4 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska