Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
925 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min