Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
925 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Breakfast sausages
1 godz. 5 min