Tártara de Salmón

Tártara de Salmón

4.1 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porciones

Składniki

  • 1 cdita de pimienta rosa y un poco más para decorar
  • 2 ramitas de hinojo fresco
  • 300 g de salmón fresco sin piel y cortado en trozos
  • 40 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 2 cditas de aceite de oliva extra virgen
  • ½ cdita de salsa Inglesa
  • ½ cdita de sal fina
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 100 g de hojas verdes para decorar

Wartości odżywcze na 1 porciones

Kalorie 134 kcal / 561 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...