Crema de calabaza rostizada

Crema de calabaza rostizada

3.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porciones

Składniki

  • 1100 g de pulpa de calabaza
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 cditas de sal gruesa
  • 1 cdita de tomillo fresco
  • 1200 g de agua
  • 1 cdita de pimienta blanca molida
  • 50 g de vino blanco
  • almendras fileteadas tostadas, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 1 g
Kalorie 361 kJ / 86 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...