Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate

Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 500 g de jitomate en mitades
  • 20 g de puré de jitomate
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 ramita de romero sólo las hojas
  • 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 1 cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 650 mg
Białko 12 g
Kalorie 1778 kJ / 425.1 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 81.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...