Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de jitomate, en mitades
- 20 g de puré de jitomate
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425.1 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 81.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 650 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles negros
14 godz.
Sopa de verduras y frijoles
15min
Frijoles de la olla
2 godz.
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Hamburguesa veganas
45 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Leche de avena
30 min
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
1h
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16h 20min
Torta de arroz salvaje
1h 20 min
Ensalada de tallarines, berros y carne
25 min
Leche de arroz integral
10 min