![Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/990ad22af57260377e5ab1be7d9aaa5e/Derivates/39e71bcdd1fe66755b43397af82608d3f3455b7d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de jitomate, en mitades
- 20 g de puré de jitomate
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425.1 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 81.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 650 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz blanco con verduras
40 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Frijoles negros
14h
Arroz al cilantro
35 Min
Tazón de arroz, verduras y proteína TM6
20 Min
Sopa de verduras y frijoles
15 Min
Pasta salteada con zanahorias y espinacas
15 Min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2h 5 min
Guiso de frijoles con tubérculos
20 Min
Frijoles puercos
15 Min
Frijoles de la olla
2h
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min