Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
-
1
echalot (aprox. 40 g)
lub 40 g de cebolla - 25 g de aceite
- 12 aceitunas negras deshuesadas
- 250 g de jitomates cherry
- 125 g de mozzarella fresca, (1 bola) cortada por la mitad
- 1 - 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 baguette, en rebanadas (16 piezas)
- 20 - 30 hojas de albahaca frescas, cortadas en tiras finas
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 388 kJ / 93 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada capresse
15min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Sopa de lima
40 min
Dip cremoso de hierbas con papas
40 min
Risotto de calabacita
25min
Ensalada de manzana y tocino
20 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Sal roja
5min
Sandwich horneado de pechuga de pavo
40 min
Tiradito de cecina
10min
Torta de costillas braseadas
1h
Sándwich de filete de res
2h 30min