Caponata sicilienne

Caponata sicilienne

4.4 137 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • de vinaigre balsamique
    50 g
  • de cassonade
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour les pignons
    70 g
  • de branche de céleri en dés
    50 g
  • d'oignons grelot surgelés
    150 g
  • d'aubergines avec la peau, en dés de 2 cm
    400 g
  • de concentré de tomate
    25 g
  • de raisins secs
    50 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de pignons de pin
    1 c. à soupe
  • de câpres en saumure
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 181 kcal / 750 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...