Charlotte aux poires sans gluten

Charlotte aux poires sans gluten

2.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 15 min
6 parts

Składniki

Les boudoirs
  • de fécule de pomme de terre
    30 g
  • de farine de riz
    50 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de sucre de canne blond
    80 g
  • œufs blancs et jaunes séparés
    3
Le sirop
  • d'eau
    250 g
  • de sucre de canne blond
    100 g
  • poires Williams ou autre variété, épluchées et coupées en lamelles
    4
La garniture
  • de lait de coco
    1000 g
  • d'agar-agar
    1 c. à soupe
  • de sucre de canne blond
    120 g
  • jaunes d'œufs
    5

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 708 kcal / 2961 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 77.3 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...