Risotto au poireau et au gorgonzola

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 373 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    20 g
  • cube de bouillon de poulet
    1
    1 cube de bouillon de légumes
  • de poireau blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
    150 g
  • de riz spécial risotto
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de gorgonzola au mascarpone
    60 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 173 kcal / 725 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...