Clafoutis aux épinards, saumon et feta

Clafoutis aux épinards, saumon et feta

4.7 577 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • d'échalote coupée en deux
    30 g
  • de beurre
    10 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de pousses d'épinards frais
    200 g
  • de saumon frais détaillé en dés
    250 g
  • de lait
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de feta détaillé en dés
    150 g
  • œufs moyens (53-63 g)
    3

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1901 kcal / 7946 kJ
Białko 98 g
Tłuszcz 141 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...