
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de patate douce et de pois chiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
de patates douces coupées en cubes500 g
-
d'oignon coupé en deux70 g
-
de pois chiches en conserve égouttés520 g
-
d'eau600 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de crème fraîche60 g
-
de persil frais haché1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
210 kcal /
885 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soupes d'hiver
10 Przepisów
Francja
Francja