
Urządzenia i Akcesoria
Risotto au chou-fleur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de bouquets de chou-fleur400 g
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de riz spécial risotto, type arborio200 g
-
de vin blanc sec100 g
-
d'eau800 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de crème liquide 30-40% m.g.50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271 kcal /
1030.3 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
379.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja