Risotto au chou-fleur

Risotto au chou-fleur

3.9 341 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de bouquets de chou-fleur
    400 g
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto, type arborio
    200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1030.3 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 29.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 379.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...