Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

4.6 39 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 700 g de lotte (4 pavés)
  • sel
  • 1 c. à café de mélange d'épices à paëlla
  • 8 gousses d'ail pelées et coupées en 2
  • 90 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour le poisson
  • 300 g de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
  • 350 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
  • 3 jaunes d'œufs
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46 g
Kalorie 2237 kJ / 535 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...