Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

4.6 38 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de lotte (4 pavés)
    700 g
  • sel
  • de mélange d'épices à paëlla
    1 c. à café
  • gousses d'ail pelées et coupées en 2
    8
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour le poisson
    90 g
  • de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
    300 g
  • d'eau
    350 g
  • de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
    500 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 535 kcal / 2237 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...