Wersje kompatybilne
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux
- 1 tranche de gingembre frais, râpé (2 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru, type Parme et fines (100 g env.)
- 6 gressins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 546 kJ / 128 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de melon au basilic
2小时 15 分钟
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-fraise
2小时 15 分钟
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min