Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme

Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme

3.7 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de chair de melon coupée en morceaux
    700 g
  • de gingembre frais râpé (2 cm env.)
    1 tranche
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de jambon cru type Parme et fines (100 g env.)
    6 tranches
  • gressins
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 128 kcal / 546 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...