
Urządzenia i Akcesoria
Purée de chou à la châtaigne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
de cœur de chou vert (1 chou vert), coupé en morceaux400 g
-
de beurre demi-sel40 g
-
de châtaignes cuites et pelées250 g
-
de lait à température ambiante100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186 kcal /
774 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour du chou
10 Przepisów
Francja
Francja