Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre

Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre

4.4 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • noix de saint-jacques
    20
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de jus de citron
    10 g
  • de coriandre fraîche équeuté, et quelques feuilles pour les noix de saint-jacques
    ½ bouquet
    ½ bouquet de persil frais, équeuté, et quelques feuilles pour les noix de saint-jacques
  • de fenouils coupés en quatre
    500 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 112 kcal / 478 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...