Urządzenia i Akcesoria
Seafood en papillote with saffron potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Prawn stir-fry
25 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Beef and coconut soup
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Asian cucumber salad
10 min
Steamed Chinese greens
30 min