Seafood en papillote with saffron potatoes
TM6 TM5

Seafood en papillote with saffron potatoes

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
  • 2 pinches saffron
  • 4 firm white fish fillets (see Tips)
  • 40 g unsalted butter, cut into pieces
  • 20 g vermouth (see Tips)
  • 20 g pouring (whipping) cream
  • 50 - 80 g frozen peas, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1315.5 kJ / 313.2 kcal
Białko
36.7 g
Węglowodany
11.5 g
Tłuszcz
12.8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
2.6 g
Sód
703.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy