Urządzenia i Akcesoria
Seafood en papillote with saffron potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Crab linguine
30 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Spiced cauliflower pilau
20 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Chilli crab pasta
35 min