Urządzenia i Akcesoria
Seafood en papillote with saffron potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian prawn salad
40 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Pineapple Chicken
1 godz.
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 godz. 40 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.