Matcha and raspberry swirled custard tarts
TM6 TM5

Matcha and raspberry swirled custard tarts

3.0 (6 ocen)

Składniki

Pastry case

  • 1 tbsp macadamia oil, plus extra for greasing
  • 10 g dried cranberries
  • 80 g pitted dates
  • 20 g pecans
  • 180 g raw almonds

Flavoured custards

  • 1 ½ tbsp freeze-dried raspberry powder (see Tips)
  • 2 tbsp boiling water
  • 1 ½ tsp matcha powder (see Tips)
  • 2 tbsp lemon juice
  • 400 g coconut milk
  • 40 g pure maple syrup
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 1 ½ tbsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp filtered water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1726.9 kJ / 411.2 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
19.8 g
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy