Urządzenia i Akcesoria
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.6 g
Kalorie
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Kimchi stew
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan custard
15 min
Vegan mayonnaise
15 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min