Urządzenia i Akcesoria
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.6 g
Kalorie
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Parmesan Crackers
30 min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Banana tofu ice cream
10 min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45 min
Easy brioche
1 godz. 50 min