Urządzenia i Akcesoria
Lavender honey ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar40 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
egg yolks4
-
honey60 g
-
culinary dried lavender (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.8 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1310.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12 godz.
Mimosa float
6 godz. 10 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Watermelon granita
6 godz. 15 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Dulce de Leche
7 godz. 35 min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min