Urządzenia i Akcesoria
Lavender honey ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar40 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
egg yolks4
-
honey60 g
-
culinary dried lavender (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.8 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1310.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Little piggy faces
2 godz. 30 min
Almond quinoa pastry
50 min
Oysters with lime granita
5 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Pearl rice meatballs
2 godz.