Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Mojito
5 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min