Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1sa 20 dk
Boiled pasta
20 dk
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 dk
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 dk
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 dk
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Poached eggs with blade cover
30 dk
Classic beef burgers
1sa
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 dk
No fail mash potato
20 dk