Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)

Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Pink peppercorn sauce
  • garlic clove
    1
  • eschalot cut into halves
    1
  • salted butter cut into cubes
    40 g
  • white wine
    50 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • pink peppercorns lightly crushed (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    100 g
  • Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • egg yolks (see Tips)
    4
Surf and turf
  • water
    500 g
  • large raw prawns deveined and butterflied
    8 - 12
  • beef fillet steaks
    4
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • thick-cut chips to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 710 kcal / 2982.2 kJ
Białko 39.9 g
Tłuszcz 51.1 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 22.9 g
Sód 637.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...