Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 637.4 mg
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Béarnaise sauce
20 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Poached eggs with blade cover
30 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min