Urządzenia i Akcesoria
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Pink peppercorn sauce
-
garlic clove1
-
eschalot cut into halves1
-
salted butter cut into cubes40 g
-
white wine50 g
-
tomato paste1 tsp
-
pink peppercorns lightly crushed (see Tips)2 tbsp
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg yolks (see Tips)4
Surf and turf
-
water500 g
-
large raw prawns deveined and butterflied8 - 12
-
beef fillet steaks4
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
thick-cut chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.4 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2982.2 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fondant au chocolate
50min.
Snowdrop Cocktail
1hod. 10min.
Coq au vin blanc with mashed potato
1hod. 50min.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1hod. 20min.
Ossobuco Milanese
3hod. 25min.
Beef and cashew nut yellow curry
25min.
Perfect steak with sauce Bernaise
35min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min.
Béarnaise sauce
20min.
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min.
Pulled pork burgers
4hod. 20min.