Urządzenia i Akcesoria
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Pink peppercorn sauce
-
garlic clove1
-
eschalot cut into halves1
-
salted butter cut into cubes40 g
-
white wine50 g
-
tomato paste1 tsp
-
pink peppercorns lightly crushed (see Tips)2 tbsp
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg yolks (see Tips)4
Surf and turf
-
water500 g
-
large raw prawns deveined and butterflied8 - 12
-
beef fillet steaks4
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
thick-cut chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.4 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2982.2 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Beer batter fish
40 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min