Urządzenia i Akcesoria
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Pink peppercorn sauce
-
garlic clove1
-
eschalot cut into halves1
-
salted butter cut into cubes40 g
-
white wine50 g
-
tomato paste1 tsp
-
pink peppercorns lightly crushed (see Tips)2 tbsp
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg yolks (see Tips)4
Surf and turf
-
water500 g
-
large raw prawns deveined and butterflied8 - 12
-
beef fillet steaks4
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
thick-cut chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.4 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2982.2 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chunky guacamole
10 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Chile con queso cob loaf
40 min