Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Tandoori chicken
-
cumin seeds2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
cardamom pod seeds only4
-
sea salt flakes1 tsp
-
black peppercorns6
-
piece fresh ginger (approx. 30 g), peeled and cut into slices (1 cm)4 cm
-
garlic cloves2
-
long red chillies cut into halves and deseeded2
-
mustard of choice1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
tomato paste (reduced salt)50 g
-
Greek yoghurt160 g
-
lemon juice50 g
-
vegetable oil40 g
-
chicken drumsticks8 - 12
Mint dressing
-
Greek yoghurt200 g
-
fresh mint leaves (1-2 bunches)60 g
-
brown onion50 g
-
fresh tomatoes cut into halves100 g
-
sea salt flakes1 tsp
Assembly
-
slivered almonds60 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
716.5 mg
Białko
36 g
Kalorie
1889.9 kJ /
449.9 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Tandoori chicken
45min
Chicken in yoghurt
30min
Spiced lamb roast
29h 50min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut lamb curry
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min