Urządzenia i Akcesoria
Beef and coconut soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
sesame oil2 tsp
-
eschalots2
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices200 g
-
coconut cream400 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
bok choy trimmed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef fillet steak trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)300 g
-
lime zested and juiced1
-
fresh bean sprouts to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
fried shallots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2008.2 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
1504.1 kJ /
358.1 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken curry
35 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chilli beef with lemon feta
30 min
Pork with black bean sauce
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Curried chicken rasam
50 min
Thai chicken wraps
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min