Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 2008.2 mg
Alternatywne przepisy
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Layered lamb curry
1h
Nasi goreng
40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Curry laksa
45min