Urządzenia i Akcesoria
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato noodles (see Tips)180 g
-
hot water for soaking
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 - 5 cm
-
fresh shiitake mushrooms2
-
pork fillet cut into pieces50 g
-
vegetable oil1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tbsp
-
water60 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3619.8 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
3596 kJ /
856.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
177.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min