Urządzenia i Akcesoria
Thai chilli chicken and basil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh Thai basil leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm) (approx. 100 g)1
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
oil20 g
-
fish sauce1 tbsp
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillet or 800 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (6 x 1 cm)1000 g
-
canned bamboo shoots drained (optional)225 g
-
canned coconut milk150 g
-
lime juice (approx. 3 limes)30 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599.8 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
1366.7 kJ /
325.4 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Easy satay chicken
40 min
Butter chicken
55 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Chicken pad thai
55 min
Thai green chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Pork san choy bau
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Thai red chicken curry
30 min