Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh Thai basil, leaves only
- 20 g fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 carrot, cut into pieces (1-2 cm) (approx. 100 g)
- 100 g red capsicum, cut into pieces (1-2 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred, plus extra for garnishing
- 20 g oil
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 1 tbsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1000 g skinless chicken thigh fillets or 800 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (6 x 1 cm)
- 225 g canned bamboo shoots, drained (optional)
- 150 g canned coconut milk
- 30 g lime juice (approx. 3 limes)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1366.7 kJ / 325.4 kcal
- Białko
- 32.7 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 599.8 mg
Alternatywne przepisy
Thai red pork curry
35 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Easy satay chicken
40 Min
Butter chicken
55 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai green chicken curry
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Coconut lamb curry
2h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30 Min