Thai chilli chicken and basil

Thai chilli chicken and basil

3.6 297 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • fresh Thai basil leaves only
    20 g
  • fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing
    20 g
  • carrot cut into pieces (1-2 cm) (approx. 100 g)
    1
  • red capsicum cut into pieces (1-2 cm)
    100 g
  • brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • oil
    20 g
  • fish sauce
    1 tbsp
  • sweet chilli sauce
    1 tbsp
  • kecap manis (sweet soy sauce)
    1 tbsp
  • skinless chicken thigh fillet or 800 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (6 x 1 cm)
    1000 g
  • canned bamboo shoots drained (optional)
    225 g
  • canned coconut milk
    150 g
  • lime juice (approx. 3 limes)
    30 g
  • fresh long red chillies deseeded if preferred, for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 599.8 mg
Białko 32.7 g
Kalorie 1366.7 kJ / 325.4 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...