Urządzenia i Akcesoria
Mini pad Thai frittatas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
vermicelli noodles50 g
-
water for steaming
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2 cm)300 g
-
medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds12
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
-
fresh coriander leaves and stalks roughly chopped20 sprigs
-
palm sugar (2 cm)1 cube
-
eggs5
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt (optional)⅛ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
oil20 g
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1174.5 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
1132.4 kJ /
269.6 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in yoghurt
30 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken pad thai
55 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Curry lamb cutlets
1 godz.