Urządzenia i Akcesoria
Mini pad Thai frittatas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
vermicelli noodles50 g
-
water for steaming
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2 cm)300 g
-
medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds12
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
-
fresh coriander leaves and stalks roughly chopped20 sprigs
-
palm sugar (2 cm)1 cube
-
eggs5
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt (optional)⅛ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
oil20 g
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1174.5 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
1132.4 kJ /
269.6 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Florentine potato cakes
40 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Warm satay chicken salad
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min