Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1174.5 mg
Alternatywne przepisy
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pork with black bean sauce
30min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Prawn and mushroom crepes
50min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Warm satay chicken salad
55min
Chicken and mushroom lasagne
1j 55 menit