Urządzenia i Akcesoria
Crab and ginger tart with chilli dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Chilli dressing
-
fresh long red chilli cut into thirds and deseeded if preferred1
-
spring onions/shallots cut into thin slices4
-
lime juice20 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
avocado oil90 g
-
raw sugar1 tbsp
Crab and ginger tart
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter125 g
-
water3 tbsp
-
salt¾ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices50 g
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks20 g
-
olive oil2 tbsp
-
crab meat280 g
-
sour cream300 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.3 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
2393.8 kJ /
570 kcal
Tłuszcz
45.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Chilli raita potato salad
55 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Seafood con arroz
45 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Chilli crab pasta
35 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min