Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 1519.5 mg
Alternatywne przepisy
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min