Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • water
    600 g
  • garlic cloves (approx. 5 g total)
    2
  • cayenne pepper
    ¼ - ½ tsp
    2 fresh green cayenne chillies
  • fresh coriander
    50 g
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
    100 g fresh spinach leaves
  • olive oil
    40 g
  • salt
    1 tsp
  • boneless white fish fillets skinless (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
    600 g
  • potatoes cut into small pieces (1 cm)
    400 g
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
    4 tsp
    15 g cornflour
  • sugar
    1 tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • carrots cut into slices (1 cm thick)
    200 g
  • broccoli cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • Greek yoghurt
    250 g
  • fresh coriander leaves only plus extra for garnishing

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 1830 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...