Urządzenia i Akcesoria
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves (approx. 5 g total)2
-
2 fresh green cayenne chilliescayenne pepper¼ - ½ tsp
-
fresh coriander50 g
-
100 g fresh spinach leavesfresh baby spinach leaves100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
boneless white fish fillets skinless (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)600 g
-
potatoes cut into small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
15 g cornflourchickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)4 tsp
-
sugar1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut into slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli cut into pieces (3 cm)200 g
-
Greek yoghurt250 g
-
fresh coriander leaves only plus extra for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Mussels in coconut milk
25 min
Asian-style fish fillets
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Salmon niçoise salad
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Savoury crêpes
45 min