Wersje kompatybilne
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40 min
Rice salad
1 Std.
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Seafood panzanella
1 Std.
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Pork with black bean sauce
30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Jambalaya
35 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min